marți

Pigment&Glitter NUMERIC PROOF

 Heeeeey,

Am promis ca o sa va scriu despre produsele Numeric Proof. In postarea de azi o sa va arat pigmenti, glitter si nu in ultimul rand sa va spun parerea mea despre produsele ce le-am prezentat in postarea trecuta dupa ce am lucrat un timp cu ele.

Zilele trecute am fost la sediul Numeric Proof, si am fost atat de incantata de produse, ca nu-mi mai venea sa plec de acolo! Din ce in ce mai mult iubesc firma asta si pentru prima data pot spune cu mana pe inima ca as putea sa renunt la restul produselor si sa lucrez doar cu ele, ( asta dupa ce vor scoate si eyeliner-ul gel, mascara, si putinele produse care nu le au inca). Sunt minunate, tuturor le laud pentru ca merita sa fie mai cunoscute ca MAC si MAKEUP FOREVER! Nu sunt subiectiva si cine le-a incercat macar, imi poate da dreptate.



De la sediu am mai plecat si cu o sacosa plina de pensulici KIM! ( Pe care le iubesc, ador, sunt minunatiiiiiiiii). Despre ele va vorbesc zilele viitoare intr-o postare speciala.



Sa incepem cu ultimele produsele care m-au impresionat cel mai tare: pigmentii si glitter. Personal folosesc pigment combinat cu fard intr-un machiaj si mai ales la mirese. Imi place f. mult rezultatul final, si mi se pare ca da o stralucire aparte. Pretul este si el un lucru bun, are un gramaj mare si costa 65 lei daca nu ma insel

Ce imi place la ele este ca aplicat cu pensulica, eventual putin umeda, nu cade "praful" si nici nu se pierde atunci cand incerci sa pui o alta culoare, sau sa blenduiesti.



Glitter-ul l-am folosit deja si la machiajul de mireasa, si mi se pare beeeeestial, au nuante atat de frumoase, si se vad foarte finut la ochi.



Mai jos o poza cu prietena mea unde am folosit DOAR pigment pentru machiajul ochilor 💖💖💖. In comparatie cu glitter-ul de la Makeup Forever este mai bun. De ce? Nu mi se pare atat de rigid, defapt nu stiu daca ma exprim bine si transmit ceea ce trebuie. In alte cuvinte, este the best.






Asa arata glitter-ul :







Mi-am mai achizitionat atat de multe produse de la ei, incat saptamana asta am sa ma ocup mai mult de postarile pentru a va arata toot. Trebuie neaparat sa va vorbesc si despre rujurile si creioanele lor de buze/ochi, blush-urile si pudrele lor, etc<3

Ma bucur ca au fost persoane care au avut incredere in ceea ce am scris eu despre Numeric Proof  , si chiar le-au cumparat! Vad ca toate prietenele, clientele, fetele care ma urmaresc si au incercat fondul lor de ten despre care am scris in postarea trecuta, sunt atat de incantate si multumite de el, ca imi multumesc si mie <3

Makeup artisti au reducere la produse!
Cine vrea sa incerce produsele, sa afle mai multe detalii despre ele(preturi etc) : http://adhara.ro
Sau pe facebook : Numeric Proof , KIM sau Adhara .


Pupici, aveti grija de voi.

3 comentarii:

Unknown spunea...

vreau si eun step by step la al doilea make-up..e super

Unknown spunea...

buna!vreau si eu un step by step la al doilea make-up..e super!!

Unknown spunea...

Foarte interesante produsele!