duminică

Parerea mea despre MAC Studio Sculpt



Am revenit si acum e pe bune.

Mi-am schimbat si fața blogului, a bagat cineva de seama? Raluca, e o scumpa si m-a ajutat ! <3  Imi doresc de ceva timp sa incep sa scriu din nou pe blog, sa va arat produse, sa scriu povesti bla bla. Eram de parere ca atunci cand prind ceva timp liber sa il petrec cu bubu a mea ( apropo, va saluta si ea, pupicei cu balute ), sau sa ma odihnesc, insa mi-am dat seama ca asa ma relaxez. Scriind pe umilul meu blog! Cand prin seara ceva timp ptr mine, sau ziua cand doarme terorista, lucrez la postarile blogului. Abia acum imi dau seama ca nu am stiut inainte sa pretuiesc timpul si ca acum as da orice pentru 2-3 ore de somn in plus. La fel si din puctul de vedere al job-ului, nu mai am deloc liber, daca nu-s programari sunt cursuri si tot asa. Cateodata ma intreb si eu cum fac fata, si cu bubu si cu casa si cu sotul, si cu munca etc etc dar sunt o invingatoare si se vede ha ha ha.

Mi-am propus ca prima postare sa fie despre fondul de ten Mac Studio Sculpt .



Este un fond de ten pe care vroiam sa mi-l achizitionez de acum 1 an, in tot timpul asta l-am pus pe lista mai lunga de asteptare, aveam un presentiment ca o sa ma dezamageasca. Sincer? Asa a fost.

Nu pot sa spun ca-i un fond de ten prost. Din contra. Este un fond de ten cu o textura interesanta, ceva in genul unui gel. Promite sa acopere, promite sa reziste chiar si la apa, sa se potriveasca perfect in sedintele foto si la tv.

L-am incercat momentan doar pe mine... Prima impresie:  nu m-a dat pe spate, ba m-a facut sa-mi dau seama iar ca sunt o fraiera. In loc sa cumpar un fond de ten si sa-l incerc, eu mereu fac greseala sa iau cate 3-4 nuante de parca daca mi-ar placea, maine s-ar scoate de pe piata si ar ramane Antonia fara ele.

Trebuie sa specific insa ca voi continua sa-l folosesc. De ce? Pentru ca este singurul fond de ten pe care l-am gasit dupa 1 an aprox. sa mi se potriveasca. Am incercat toate texturile, toate bazele, toate firmele si toate ma dezamageau. Mi se faceau pe fata aiurea, nici nu stiu sa explic. E adevarat ca nu ma machiez decat odata la 2 luni, dar si asa... ma termina gandul asta ca tocmai eu nu-l gasesc pe ala "am meu". Asta chiar s-a comportat ok pe fata mea.

Acoperirea lui? Nici gand una mare asa cum il recomanda. E o acoperire ... medie insa nu cred ca ar face fata unor cosulete rosi sau unor semne fara ajutorul unui corector. Totusi chestia cu acoperirea are si un plus: nu arata ca o masca si merge purtat dupa parerea mea si zi de zi. Mie mi-a facut fata de portelan pentru ca oricum am tenul curat.

Rezistenta? Am stat doar 8 ore cu el pe fata. L-am intins cu pensulica si am aplicat putin. L-am fixat cu pudra MAC Select si a facut fata. N-am iesit cu el pe caldura de afara, dar am facut mancare, curat cu el. In cateva ore incepuse pe nas sa se stranga. Trebuie sa specific ca nu este un fond de ten recomandat persoanelor cu tenul gras. Este un fond de ten hidratant, destinat celor care au tenul uscat mai mult, iar eu il am normal cu tendinta de ingrasare mai ales in zona T.

Rezistent la apa nu cred ca este, dar pentru tv si sedinte foto da... M-am "tras" in cateva poze si chiar mi-a placut rezultatul. Un lucru care imi place la el este ca nu-l simt pe fata asa cum il simt pe cel de la Estee Lauder sau MAC studio Fix-ul. Nu suport sa ma stranga, sau sa simt ca il am pe fata, greu... Asta este chiar lejer. Inca un plus:  are 40 ml, deci cu 10 ml mai mult decat orice alt fond de ten.

Am spus cam multe lucruri bune despre el, nu? Si atunci cum nu-mi place? Pai ... cred ca ma asteptam la altceva de la el si sunt putin dezamagita. Nu neaparat ca nu l-as recumpara, sau ca n-am sa le folosesc. O sa revin cu alte pareri dupa ce o sa-l incerc si pe alte tipuri de ten si o sa imi fac mai multe pareri.

Un plus este ca are 40 ml, deci cu 10 ml mai mult decat orice alt fond de ten.

Pret - 141 lei
Achizitionat - magazin MAC / Mall Vitan

Voi l-ati incercat? Cum vi se pare?

Pupici, aveti grija de voi <3

6 comentarii:

Corny spunea...

Buna, la mine a functionat perfect fondul acesta de ten. Am folosit NW15 parca, ca si nunanta. Am tenul uscat si majoritatea fondurilor de ten imi usuca zona din jurul nasului, indiferent de crema hidratanta pe care o folosesc inainte, dar in cazul acestui fond de ten nu s-a intamplat asta. Plus ca-mi acopera ok, cat de cat si pistruii :D. Am iesit si la afara, cald fiind si s-a comportat ok :)

crazystuffinhere spunea...

Buna, Antonia! Poate nu are chiar legatura cu postarea ta, dar am nevoie de ajutorul tau. Mult timp am folosit fondul de ten de la Vichy, Normaderm Teint. Mi-a placut mult, mai ales pentru cum imi ramanea pielea dupa, nu era o povara si rezista destul de mult. Dar problema mea este ca imi luceste fata in continuu, dupa 5 minute dupa ce ma machiez si ma dau si cu pudra, incepe sa imi luceasca zona T. L-am schimbat, am incercat tot felul de fonduri de ten. La toate patesc la fel, si nici nu-mi place sa ma incarc prea tare cu pudra. Ce fond de ten imi recomanzi pentru o astfel de problema? Multumesc! O zi frumoasa!

Unknown spunea...

:) multumim pt sfaturi....nici eu nu am gasit un fond de ten care sa ma multumessca pe deplin...iar sfaturi venite de la cnv care STIE si nu are motive de reclama pro sau contra sunt de luat in seama

Unknown spunea...

buna,te urmaresc p fb de cv timp dar abia acu iti scriu.bubu ii o printesa,iar la capitolu somn iti dau dreptate :D daca inainte nu dormeam ,de 1an s 8 luni as dormi o sapt incontinuu:))de machiat nu zic :-j.va pup

Hannelore Gurbet spunea...

bine ai revenit. Iti doresc sa ai cat mai mult timp pentru tine.Stiu cum e, si eu am o fetita mica, suntem in negocieri cu olita acum, deci timp=IOC. Si pe mine ma relaxeaza foarte tare cand prind un moment sa stau sa scriu pe blog!!!

Lenjerii pentru pat spunea...

Buna!!
E ceva mai complex ce postezi aici..Te urmaresc cu drag! :*