miercuri

Numeric Proof

Hey,

Ati vazut ca ma tin de cuvant? Postez pe blog zi de zi, ce fata serioasa sunt, ha ha haaaaa!

Azi va povestesc despre produse Numeric Proof!
Stie cineva cat am asteptat sa le am? De cand imi doream sa pun mana pe ele, sa le incerc, sa le adaug in colectia mea? Pfffff, de mult timp. De cateva luni tot citesc review-uri despre ele, m-am tot interesat si m-am hotarat. Le vreaaaauuu! Daaaaaaaar.... chiar daca le-am asteptat atat de mult, n-am sa fiu subiectiva.




Pentru inceput vreau sa vorbesc despre fondurile de ten Smart Skin Numeric Proof :


Sunt cele mai tari fonduri de ten pe care le-am incercat vreodata, si cred ca am sute la activ. Am tot scris si in postarile trecute ce mult imi doream sa gasesc un fond de ten cu adevarat perfect, si unul care sa se potriveasca si tenului meu - cel mai ciudat ten din lume. Eh uite ca l-am gasit. Textura lui este ... WOW! Si nu pot s-o traduc in cuvinte, dar este o textura care pana acum n-am mai intalnit-o la un fond de ten. Este lichid, cam parca prea lichid pentru asteptarile mele. Cand l-am testat si l-am vazut apos, am spus ca asta n-o sa acopere niciodata si n-o sa reziste. Eh... m-am inselat!  L-am aplicat si pe mana si foarte greu l-am indepartat cu sapun. Vreau sa-l folosesc totusi mai mult timp ca sa-i vad toate - si + . Cine nu are incredere in ceea ce-am spus despre el, poate sa mearga sa-l incerce.
Cu ocazia asta am sa renunt si la MAC STUDIO FIX FLUID care m-a cam dezamagit in ultimile luni, si la Estee Lauder Double Wear Camuflage care desi era marea mea iubire, uneori dadea rateuri mari! Pretul lui iar mi se pare un mare plus! Doar 168 lei, fata de  Estee L. 210 lei! Repet, o sa fac o postare speciala pentru el in care o sa vorbesc detaliat cam intr-o luna.
 
Ce nu-mi place la ele? Mirosul hahahaaaa... are un miros ciudat, si parca imi aduce aminte de rujurile vechi ale mamei :))



Fardurile Numeric Proof : 

Am ajuns la preferatele mele! Fardurile sunt la fel de importante ca si fondurile de ten, dupa parerea mea. Un fard bun face diferenta! Pana acum preferatele mele erau cele de la Inglot si mai ales Makeup Forever. Ulterior le-am descoperit si pe cele de la Atelier Paris (voi vorbi despre ele in postarile viitoare), si mi-am achizitionat cateva truse. Dar paleta de culori nu era prea generoasa, si nu aveam toate culorile care mi le doream. Nu credeam ca o sa gasesc farduri mai pigmentate si mai rezistente ca cele de la MF sau Atelier. Si din nou m-am inselat. Stiam ca sunt foarte apreciate, vedea makeup artisti care lucra cu ele si cat de frumos se vedeau aplicate pe pleoapa.  Cand mi-au ajuns le-am aplicat fara nici un fel de primer sau baza (si pozele de mai jos, pe brat sunt aplicate fara nici un fel de primer). Le iubesc, si m-au facut sa ador si fardurile cu sidef, au un sidef frumos, nu sclipici mult si "ieftin". O sa postez curand pe facebook si machiaje facute cu aceste farduri, sa vedeti ce frumos se vad aplicate. Imi plac ca nu-s prafoase ca sa cada pe toata fata. La fel ca la fond de ten, preturile mi se par foarte accesibile. Paleta mare de 24 culori este 835 lei, paleta Basic (maro-bej-negru) de 8 culori, in jur de 300 lei daca nu ma insel, si fiecare fard cumparat separat 65 lei! (un fard de la Makeup Forever este app100 lei, pe o trusa cu 10 culori am dat 1.070 lei ptr ca am platit si carcasa)



Paleta Basic

Iar fardurile acestea le-am luat separat, si le-am pus in paleta metalica speciala de la ei alaturi de rujuri, corector :)





Pudra Libera Ultra Light

La fel despre acest produs inca nu pot sa spun prea multe, trebuie s-o folosesc de cateva ori ca sa vad cum se comporta. Dar la prima vedere... a fost dragoste!:))

Descrierea oficiala, poate va ajuta :

"O noua generatie de pudra, cu o textura ultra usoara, de o incredibila finete: efect natural garantat in orice situatie, profesionala sau cotidiana.Culoarea tenului ramane naturala. Machiaj luminos, mat si durabil.Finete si rezistenta.Formula pe baza de silicon; nu usuca pielea.Ideala pentru machiajul HD sau cel de zi cu zi.Confera stralucire chiar la lumina slaba, datorita particulelor care reflecta lumina.Pentru toate tipurile de piele."




Mai jos avem rujurile, si un corector. N-am sa-mi spun parerea mea despre ele acum pentru ca nu le-am folosit. Peste o luna o sa revin cu detalii.

Cum se vad rujurile :


Puterea corectorului de acoperire:




Iar pe final o sa va vorbesc putin si de pensulele KIM.
Cred ca toate stiti deja ca eu am o adevarata obsesie pentru pensulici! Am renuntat sa-mi mai iau Sigma momentan si am investit foarte mult in cele de la MAC, dar mai cautam si alte alternative. Am achizitionat si de la Zoeva (o sa scriu o postare si despre ele) si mi-am dorit mult sa vad cum ma descurc si cu cele de la KIM. Le am de o saptamana, deja le-am folosit, le-am spalat si s-au comportat f. ok. Le recomand cu inima deschisa, vreau sa-mi cumpar mai multe si dupa sa scriu despre ele, despre fiecare in parte. Nu trebuie sa uitam ca pentru un machiaj corect-reusit, cele mai importante in proportie de 70% sunt pensulele! De aceea, sa cumperi pensule bune, este cea mai buna investitie.



Mai trebuie sa adaug ceva? Cred ca am spus tot despre Numeric PROOF! O firma cu adevarat profesionala, care respecta ceea ce promite. BRAVO! Iubesc N. PROOF.

Makeup artisti au reducere la produse!
Cine vrea sa incerce produsele, sa afle mai multe detalii despre ele(preturi etc) : http://adhara.ro
Sau pe facebook : Numeric Proof , KIM sau Adhara .

Voi le-ati incercat? Ce parere aveti despre ele?

In urmatoarele postari o sa scriu si despre cateva produse care m-au dezamagit total!:)
Pupici, aveti grija de voi...

9 comentarii:

Elena spunea...

Buna Antonia! Ador postarile tale, in primul rand ca ne dai ponturi despre produse si ca folosesti un limbaj pentru intelesul tuturor.Mi-as dori sa incerci si produse de la Parisax si sa ne spui parerea ta, pentru ca si ei au preturi rezonabile. Te pup si mult succes in continuare!

Antonia Ioana spunea...

Buna Elena.

Am incercat produsele Parisax si personal nu mi-au placut :)

Pupici

Anca spunea...

Buna Antonia, felicitari ca te-ai apucat din nou de scris, ne esti de mare ajutor, am o rugaminte, spune-mi cum se numesc primele 4 nuante sa imi fac o idee,am intrat pe site-ul http://adhara.ro sa imi iau fondul de ten dar imaginile puse de ei nu ma prea ajuta. Multumesc !

andra spunea...

buna Antonia! ma bucur ca voi vedea un post despre fondurile de ten Numeric proof. as vrea sa imi spui daca au subton roz? si ce nuante sunt al2lea si al 4 lea de la stanga? Tare ma tenteaza sa imi cumpar dar nu stiu ce nuanta sa aleg(acum folosesc, si mi se potriveste, revlon colorstay 220-natural beige).Ma poti ajuta te rog? Multumesc si succes!

andra spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Chayenne spunea...

Buna Antonia!trebuie sa le trimiti copie dupa diploma ?eu nu am diploma,dar profesez ca make-up artist.

Chayenne spunea...

Buna Antonia!trebuie sa le trimiti copie dupa diploma ?eu nu am diploma,dar profesez ca make-up artist.

Unknown spunea...

Buna! Ne poti face te rog frumos si un swatch cu nuantele fondurilor de ten Numeric Proof pe care le-ai achizitionat?
Multumesc!! :)

Unknown spunea...

Buna Antonia,
Pt ca azi am decis sa-mi cumpar fond de ten , am citit blogul tau cu virgula si punct :) mi-a trezit interesul descrierea ta pt N.Proof si faptul ca tu mentionai ca ai un ten dificil , te intreb o stupizenie si de care cred ca ti s-a si luat (nu ma va deranja dc vei trece peste postul meu pt ca inteleg :) ) , pt un ten mixt, acneic, pori deschisi + cateva riduri recomanzi Num.Proof ? am intrat pe adhara si voi suna pt comanda, insa as fi vrut mai intai o parere . Merci !