duminică

Top Fonduri de ten Preferate !


Hey ,

Dupa cum am tot promis , am inceput din nou sa scriu pe blog. Imi era dor , insa cand am putin timp liber imi place sa stau linistita in pat la un serial sau sa dorm si acum cu pregatirile pentru nunta ca nu mai sunt nici 2 luni .... asa ca recunosc , am cam neglijat blogul si multe fete m-au tras de "ureche" .

In postarea de astazi o sa scriu parerea mea despre primele 4 fonduri de ten care imi plac din toate cele care le detin. Nu o sa scriu povesti si nici n-am sa ma lungesc aiurea , o sa scriu scurt si la obiect . Trebuie sa mentionez ca NU conteaza ordinea in care le-am pus , n-are nici o legatura.
Primul fond de ten este Dior Forever despre care am scris cam tot AICI (click pe "aici" daca vreti sa cititi despre el mai multe) , deci nu stiu ce-as putea sa mai adaug decat ca il folosesc deja de app 4 luni si ma impac foarte bine cu el. Dar am mai descoperit ceva ce nu prea imi place. In poze nu e prea recomandat , cel putin pe mine in toate ma scoate alba .
Ramane tot preferatul meu si l-as recumpara !
Pret - 230-250 lei
Achizitionat din Sephora



Al 2-lea fond de ten este si ultima descoperire de care sunt si in momentul de fata fascinata . Este vorba de : Lancome Teint Idole Ultra 24 . L-am descoperit recent , acum o saptamana cred. Ma plimbam cu o fata de la cursul meu pe la Sephora si din plictiseala tot ma invarteam pe la toate standurile . Cand am ajuns la "raionul" cu produse Lancome , un tip suuuuper de treabaaaa (vorbesc de sephora din Mall Vitan) , s-a aratat interesat sa imi arate , spunea el , un ultim fond de ten aparut de la Lancome. Sa va spun sincer ma uitam in 13/14 la el , pentru ca stiu ca asta e munca lor sa laude si sa vanda produsul . Cand am vazut ca tipul nu vorbeste din 'carti' si ca isi da tot interesul sa vedem noi adevarata calitate a fondului de ten am zis ... stai ca nu-i asa . Si am inceput sa-l incerc si pe mana si pe fata si sa -i gasesc parti negative ca sa nu-l achizitionez (am jurat ca NU mai cumpar fonduri de ten si corectoare/anticearcane ptr. ca am exagerat in ultimuuuul timp grav) ptr. ca nu aveam nevoie de inca un produs scump care sa-l cumpar ca sa nu spun ca nu il am si pe ala in colectie. Am stat ceva minute daca sa-l achizitionez sau nu dar n-am putut sa nu-l iau .
Mi-a placut din prima clipa si la mine este un lucru rar ( de ex. MAC Studio Fix Fluid a stat vreo 3 luni pana sa-l folosesc pe raft ptr. ca nu m-a convins din prima , Estee Lauder D.W la fel si marea majoritate) . Am stiut ca va deveni favoritul meuuu !!! Eram atat de incantata de el incat l-am folosit si pe prietena mea seara ca sa vada si ea caaaat de tare este! Mi-a placut atat de mult incat mi-am mai luat o nuanta ptr. vara si am in plan sa cumpar toate nuantele ca sa si lucrez cu ele .

Ce-mi place la el ? Are o rezistenta extraordinara , asa cum scrie si pe el , 24 ore nu necesita retus . Pe langa rezistenta lui , are si o acoperire care poate ajunge pana la full asta depinde cum il aplici , nu mai ai nevoie de corector ca sa ascunzi cosurile , petele , ptr. ca isi face el treaba . Daca ai nevoie de o acoperire medie aplici putin , daca vrei sa acoperi imperfectiunile , revii inca odata . Nu , nu incarca tenul si asta imi place cel mai mult. Desi intra in categoria fondurilor de ten care reziiiiiista si acopera , este lejer. Eu il aplic cu pensula de fond de ten pentru ca este lichid , nu atat de cremos precum cel de la MAC Studio Fix .
Ce as alege intre Dior Forever si Lancome Teint Idole Ultra 24? Mi-a fost greu sa ma decid , insa am ales Lancome-ul ! Daca nu ma insel arata si mai natural.
L-as recumpara fara discutie !(n-am gasit un minus la el inca)
Pret - 210 lei
Achizitionat din Sephora




Urmatorul fond de ten este MAC STUDIO FIX FLUID (n-am mai gasit prin aparat o poza cu ele asa ca am luat una de la postarea trecuta ca sa nu mai stau sa fotografiez) .
Despre el ce pot sa spun? Cred ca deja sunt toate scrise peste tot . Eu il folosesc sa lucrez cu el de mai bine de un an si pana acum toate au fost multumite. Are o acoperire mareeee , poate cea mai mare din fondurile de ten Fluide de la MAC , desi nu e chiar fluid ,este putin cam cremos . Foarte multa lume spune ca incarca .. Pai si nu e normal sa incarce oricat de putin un fond de ten care are o acoperire atat de mare incat este in stare sa ascunda si o acnee severa ? ( la pozele before and after dupa fb meu la tipele cu acnee am folosit MAC Studio FIX fluid- Vezi AICI ) . Este normal , e un fond de ten de seara , care rezista si 48 ore pe fata fara probleme daca este inainte fata data cu un primer si dupaia sa-l fixezi cu o pudra. Nu cred ca il recomanda nimeni ca fiind un fond de ten care sa il folosesti in fiecare zi . Nu arata ca o masca daca stii cum sa-l aplici si sa-l extompezi . Daca nu esti atenta s-ar putea sa ramana totusi efectul ... In ultimul timp nu mai sunt totusi atat de multumita si totusi n-as renunta inca la el . Imi ofera prea multa incredere ca pot sa ma bazez pe el ptr acoperire si rezistenta ca sa risc sa-l schimb cu ceva care nu m-as multumii pe deplin .. stiu sunt cam aiurita :-))
Totusi a ramas si simt ca va mai ramane printre favoritele mele .
Pret - 125 lei
Achizitionat din Mall Baneasa



Si ultimul dar nu cel din urma : Estee Lauder Double Wear . Imi place muuult , desi nu mi-a placut de la inceput ! Aveam un fond de ten Double Wear din Septembrie anul trecut prin casa dar nu stiu de ce nu am vrut sa-l testez , sa-i dau o sansa . L-am folosit prima data (fara sa-mi hidratez fata si sa folosesc primer) si nu mi-a placut rezultatul . Dar nu stiu ce mi-a venit in urma cu 2 saptamani sa incep sa caut pareri despre el . Mi s-a pus pata , l-am luat si i-am dat o sansa . Mi-a placcccut! Mai ales ca a doua zi l-am folosit si vecina mea cu un ten super gras care ii luceste imediat si nu-i rezista nimic pe fata . Rezultatul a fost unul multumitor , excelent . M-a convins si am fugit sa iau toate nuantele . Deja am inceput sa si lucrez cu el , asa cum am scris mai sus vreau sa renunt incet incet la Studio Fix Fluid, nu mai ma atrage atat de tare. Acopera si rezista putin mai mult decat MAC-ul . Stiu ca v-am innebunit cu rezistenta si acoperirea dar ptr. mine un fond de ten bun este unul care il mai vezi pe fata si peste 8-10 ore dupa ce l-ai aplicat , si cel care te ajuta sa-ti acoperi un cos/pata si fara sa-ti incarci fata cu corector . Intradevar trebuie sa ai grija cum il aplici , risti sa-l simti greoi pe fata , sa incarce . Eu il aplic cu pensula umeda. Nu imi placea la el ca nu avea pompita si iroseam mult produs . Dar am gasit si rezolvarea :-)) Dupa cum vedeti eu le-am pus pompite . Am cumparat pompitele de la MAC si s-au potrivit!
Le-as recumpara ? Da !
Pret - 190 lei
Achizitionat din Sephora



In curand o sa scriu si o postare separat pentru fondul de ten MAC STUDIO TECH <3




Voi ce fonduri de ten folositi , care sunt preferatele voastre si de ce ?

P.S am selectat din nou sa poata trimite comentarii oricine , chiar daca nu aveti cont/anonim. Asta nu inseamna ca voi da accept comentariilor urate . Daca te chinui sa scrii cu com cu ironii si jigniri , sa nu te astepti sa-l si postez!

Pupici , aveti grija de voi!

58 de comentarii:

Anonim spunea...

Eu folosesc de la Revlon colorstay si photoready, sunt accesibile ca pret, si isi fac treaba destul de bine:) Tu ce parere ai de produsele de la Revlon?

Monica Lorena spunea...

F interesant tot ce ai postat.Ma bucur ca ai revenit pe blog.Eu astept cu nerabdare o postare despre anticearcane.Chiar ma gandeam la MAC fix studio ca mi-ar trebui,dar daca nu este un fond de ten pt toata ziua,atunci mi-ai linistit gandurile.Pupici

Lacramioara spunea...

Buna Anto:*:*, eu folosesc de ap. 3 ani fondul de ten de la LÓreal, Acord Parfait, sunt f multumita de el...Poate k nu este un fond de ten profi, dar... pt tenul meu, pt un make-natural este foarte bun. Uniformizeaza, acopera destul de bine. Pupici

Anonim spunea...

Buna,de curand am inceput sa folosesc revlon photoready..ce parere ai despre el?..Crezi ca este mai bun revlon colorstay?Mentionez ca am un ten mixt :)

Antonia Ioana spunea...

@Anonim , si eu le-am folosit. Colorstay-ul l-am folosit timp de 3 ani si la curs si la cliente si pot sa spun ca e f. ok . Photoready este cam dificil , nu se potriveste oricui si are prea mult sclipici care atunci cand este fixat cu o pudra pulbere , se obtine un aspect nu tocmai placut .


@Monica , zilele astea fac si despre anticearcan. Pup !

@Lacramioara personal nu suport fondurile de ten de la Loreal :)...


@Anonim am scris mai sus putin la comentariu despre Photoready . Pup

Monica Lorena spunea...

Scuze ca te stresez!Color stay merge si zilnic?Momentan am un Deborah lasting solution,care imi place mai mult decat La Roche Posay pe care il preferam inainte,dar parca l-as schimba.Roc-ul m-a cam dezamagit,bani aruncati degeaba pe el.Multumesc frumos pt raspuns!:-*

andreealife2012 spunea...

Preferatul meu este Clinique Superbalanced MakeUp No.05 Vanilla.Ofera hidratare, absoarbe excesul de ulei din piele are putere de acoperire,finisaj natural.

Anonim spunea...

te rog spune mi ce nuanta folosesti la fdt lancome multumesc pupici esti o dulce

Antonia Ioana spunea...

@Monica Lorena , depinde cum il aplici . Trebuie sa ai grija sa nu arate ca o masca si cand il aplici ziua , sa o faci intr-o cantitate mai mica :-)

@andreeaLife , o sa il incerc si eu !:*

@Anonim , nuantele : 03 si 04

Mihaela spunea...

Eu acum folosesc un fond de ten de la Bourjois - 1.2.3. Perfect :)
Are un pret accesibil si ma inteleg de minunte cu el..
Tu ai incercat produse de la Bourjois?

Antonia Ioana spunea...

@Mihaela nu m-au tentat desi am auzit lucruri bune despre ele :d

Dana spunea...

Antonia, intre Lancome Teint Idole Ultra 24 si EL-Dowble Wear, care iti place mai mult si de ce?

Folosesc si eu Double Wear-ul si imi place enorm datorita faptului ca o data aplicat, acolo ramane intreaga zi... tine in frau sebumul si nu se ia pe haine. Nu-mi prea place caci arata ca o masca daca cumva scap mai mult produs. Treb. sa fiu f. atenta.

Si eu il aplic tot cu pensula umezita, varianta descoperita din intamplare dupa ce am vazut cat fdt. "absoarbe" pensula. :)

O alta intrebare: inaintea lui ce crema/primer folosesti? dar inainte de Lancome Teint Idole Ultra 24?

Merciii!;)

simi_for spunea...

Ma bucur ca ai revenit pe blog:*. Mie mi-e mai usor sa te urmaresc aici:).
Imi place mult postarea, chiar cautam idei de fonduri de ten cu o acoperire mare...cred ca MAC imi va fi de mare folos.
Am vazut ca nu prea te incanta PhotoReady...mie imi place, dar mai nou il combin cu Colorstay si e mult mai ok.
Pupici:*

mirabela spunea...

esti senzationala..ma gandeam ca as folosi cu mare drag si valoare"sentimentala"produsele care nu le mai folosesti sau nu iti mai trebuiesc :-***sunt o necunoscuta pr tyne..dar te apreciez mult pt munca ta

ruxi spunea...

ma inebunisi cu lancome ala:x o sa l incerc si eu...sincer n am avut never un fdt asa de scump...si ma cam mananca sa incerc:d
colorstay a fost si preferatu meu vreo 2 ani, eu ma dadeam zilnic, sg lucru care nu mi placea era ca se demachia greuuuuuuu...
si de ceva timp folosesc ga-de advanced wear, are si in cora produsele ga-de eu de acolo le iau... e foarte bun, si dupa 14-15 ore e pe fatza mea, am ten mixt si fruntea luceste putin, dar mai putin decat la colorstay.
e si ieftin adica cam aceiasi bani cu colorstay, eu am dat 66 ultima data. acopera bine...spre f bine zic eu, eu am pete decolorate de la prea mult solar:( si imi arata fatza f uniform cu el.

Madalina spunea...

Anto, mai ai cutiile de la Teint Idole? imi poti spune te rog daca are fragrance sau alcool in compozitie? Nu cred ca ajung saptamana asta prin Sephora sa citesc lista, iar daca e ok si din punct de vedere al ingredientelor, in week-endul viitor cand merg la cumparaturi vreau sa mi-l si iau. Pupici

Anonim spunea...

Avem nevoie de cineva ca tine si in Pitesti.

Ioana D spunea...

salut Antonia,ai facut o alegere foarte buna cu fondul de ten Lancome, eu l-am folosit timp de 4 ani pe cel teint idole ultra 16h ,era varianta dinainte acestuia 24h,inca mai am putin in ultima sticluta si vreau sa-l folosesc in continuare,acum varianta noua.Felicitari pentru pasiunea si rezultatele minunate pe care le ai! o zi buna

Simona Iancu spunea...

Buna Antonia! Poti sa-mi spui, te rog, ce parere ai de fdt de la vichy dermablend? Ms mult!

Anonim spunea...

De pe ce site ini pot cumpara un fond de ten Relvon, in Sv nu gasesc in nici un magazin :(

Anonim spunea...

eu am folosit oil free fondation de la il-makiage, super-fond de ten, acopera perfect orice imperfectiune (pistrui, pete, acnee), pret cam piperat (vreo 200ron), bun si pt folosirea zilnica (dar pe termen lung, adica folosit zi de zi mi-au aparut un fel de cosuri, desi nu stiu daca e de la fondul de ten sau de la solar, sau de la ambele). oricum am incetat sa-l mai folosesc..

isabel spunea...

sunt multumita de malu wilz, ce-i drept reputatia acestei firme se stinge, insa fondul de ten si camuflajul imi plac mult, pupici tie Anto si tuturor:*

Unknown spunea...

eu folosesc burjois imi place pentru ca e mai natural si nu incarca asa cum fac celelalte care sunt cam la acelasi pret....l-am ales pentru ca nu am nevoie decat de uniformizarea nuantei tenului si pentru pret pentru ca e destul de atractiv....multumim mult pentru tot ce ne inveti anto:*:*:*

Hannelore Gurbet spunea...

M-ai convins in privinta lui Lancome Teint Idole ultra!!! trebuie sa fie si al meu!!!! un fond de ten perfect cred ca pune in valoare foarte mult un machiaj.
Momentan folosesc Flawless de la Avon, si cu toate ca este un produs "low cost":) mie imi place foarte mult.
Abia astept sa mai revin sa citesc si alte postari de genul. Sunt foarte utile. Succes in pregatirile de nunta. Numai bine

Anonim spunea...

Buna Antonia, poate cand ai timp pui si o postare despre pudre . te pup

Antonia Ioana spunea...

@Dana , aleg Lancome-ul . Pentru ca am tenul curat si n-am nevoie de acoperirea lu' Double wear , cat despre rezistenta nu-mi fac probleme cu Lancome-ul .

Ptr. mine folosesc baza matifianta de la MAC .

Antonia Ioana spunea...

@Simi for , o sa tot scriu pe blog :P

Am auzit multa lume care combina fondurile de ten Colorstay cu Photoready eu n-am incercat :D

Antonia Ioana spunea...

@Ruxy nu o sa-ti para rau e o investitie buna!:*

Antonia Ioana spunea...

@madalina nu le mai am din pacate :)

Antonia Ioana spunea...

@Ioana D . te pupacesc :*

Antonia Ioana spunea...

@Simona Iancu , l-am avut dar nu l-am folosit asa ca nu pot sa-mi spun o parere ... Nu prea mi-a placut cand l-am incercat .

Antonia Ioana spunea...

@Anonim :

Incearca pe : e-cosmetic.ro

Antonia Ioana spunea...

@Anonim , nu stiu despre el .. o sa ma interesez
:)

Antonia Ioana spunea...

Isabel si mie singurul lucru care imi place de la ei este camuflajul :P Pup

Antonia Ioana spunea...

Hannelore Gurbet iti multumesc ! Pupiceiiii

Antonia Ioana spunea...

@Anonim , cu siguranta :*

Anonim spunea...

buna!as dorii sa stiu si eu ce fond de ten sa folosesc daca am tenul uscat?te admir foarte mult iti faci foarte bine treaba chiar esti perfecta....si foarte frumoasa ms

Anonim spunea...

Ce parere ai despre parisax profesional,fond de ten camuflaj? Este nou,stii ceva de el,eu folosesc burjois flower perfection si este super bun,dar as vrea sa imi iau si pe cel de la parisax, sau kryolan stii ceva despre el,am inteles ca este cel mai bun fond de ten,ast raspuns,ms te puup:*

Anonim spunea...

cu ce pudra fixezi fondul de ten?

madalina spunea...

buna antonia!am si eu o rugaminte la tine.in masura in care ai timp sa imi raspunzi te-as ruga sa imi spui ce gene false folosesti tu,cele tip banda!daca ai disponibilitate sa-mi oferi un raspuns,un link ceva de unde le achizitionezi iti raman datoare!multumesc

Lacra spunea...

Buna Antonia, incep prin a iti multumi in general pentru tot ce faci, esti o draguta ce sa mai.. eu folosesc Dior Forever si nu pot sa zic ca sunt mega incantata, mi-a placut mai mult Mac Studio Sculp desi niciodata nu am reusit sa il extompez perfect. Doream insa sa te rog sa imi faci o recomandare. Caut un fond de ten usor de aplicat, cu o acoperire medie (am tenul curat) dar care sa ilumineze! Tinand cont ca nu am uitilizat niciodata un primer te-as ruga si aici daca imi poti face o recomandare. Salutari! Sa fim frumoase!

Anonim spunea...

Buna Antonia. Mai ti cursuri de make-up? Daca da, unde? Mersi

Anonim spunea...

Antonia :*, tu ce parere ai despre fondul de ten de la lancome-photogenic?...mi l-am luat recent si nu mi se pare foarte bun,neacoperindu-mi toate cosurile,petele etc :(... ce fond de ten mi-ai recomanda pentru un ten cu cosuri ? :* sper sa ma poti ajuta..

Glossy Lala spunea...

Ai un Award de la mine!!! Pupici xxx

Glossy Lala spunea...

Ai primit un Award de la mine!!! Pupici xxx
http://glossylala.blogspot.gr/2012/06/one-lovely-blog-award.html

Anonim spunea...

ce fond de ten folosesti pentru machiajele de seara pe un ten usor patat?(urme acnee etc)

Glossy Lala spunea...

Bravo,felicitari pentru review-uri la produse de calitate, le urmaresc cu placere.Eu una aveam nevoie de astfel de opinii deoarece prefer sa-mi iau putine si de calitate decat multe si ieftine.
Eu folosesc produsele Guerlain si sunt foarte multumita de ele,dar as vrea sa incerc fondul de ten de la Lancome,am auzit ca este foarte bun.

Pupici.

Anonim spunea...

stii ca printre primele ingrediente ale lui lancome se numara alcohol denat, nu? :/ (si destul de mult parfum)=calitate indoielnica

Kristinica spunea...

Scuze ca iti scriu aici..nu prea are legatura. Ce ruj care chiar sa reziste la transfer imi recomanzi? Mersi!!!

Uka spunea...

Buna!Care e mai bun fdt de la estee lauder?Cel din poza de la tine de pe blog sau maximum cover?Eu il am pe cel din urma si nu prea ma incanta ca se duce de pe fata:( acoperirea e buna nimic de spus are un finish frumos dar la capitolul rezistenta nu'mi place.

anonimmm spunea...

hei. ai folosit cumva Eclat Matissime de la Givenchy ? am inteles ca este fff. bun si as vrea sa aflu parerea unui specialist in make-up. Nu sunt sigura pe care sa-l aleg. cel de la givenchy sau lancome Teint Idole Ultra ? ....

Unknown spunea...

Si eu folosesc lancome este foarte bun exact cum l-ai descris si tu Antonia . Continua sa scrii pentru ca imi par a fii intresante ideile tale pup

Unknown spunea...

Buna Antonia!am descoperit de curand blogul tau si sunt incantata de ceea ce vad aici:X felicitarii pt ceea ce faci!:)intrebarea mea este: ai folosit si Fdt Astor Perfect Stay 24h?cum ti se pare?metionez ca eu am un ten cu o usoara acnee(in special in zona barbiei?.....ce fdt si primer/corector mi ai recomanda?nu vreau aspectul de masca:( ti as ramane recunoscatoare daca mi ai raspunde!mult succesc in ceea ce faci!pupicei:*:*:*

Unknown spunea...

Buna..am si eu o intrebare la tine..c fond de ten folosesti pentru un ten gras si cu urme de acnee?..pupici

Unknown spunea...

Buna..am si eu o intrebare la tine..c fond de tel folosesti pe un ten gras si cu urme de acnee?..pupici

Unknown spunea...

Buna..am si eu o intrebare la tine..c fond de ten folosesti pentru un ten gras si cu urme de acnee?..pupici

Unknown spunea...

Buna, imi place foarte mult ce ai postat! As vrea sa-mi cumpar un fond de ten(chiar daca nu am probleme cu tenul deoarece nu am cosuri sau pete, dar consider ca atunci cand te machiezi pentru o petrecere arata mult mai bine daca folosesti si fondul de ten) dar nu stiu ce sa aleg deoarece nu vreau sa-mi incarce foarte mult tenul,vreau doar pentru uniformizarea culorii si pentru un aspect dragut, ce mi-ai recomanda? Multumesc frumos!:*

Unknown spunea...

BUna, scuze ca scriu dupa atata timp dar imi poti spune te rog la ce magazin se gaseste pompita pt fondul de ten MAC de fapt vreau sa folosesc pt Estee Lauder. mersi:)