joi

Fondul de ten Dior-Forever


Buna fetelor ,

Scriu la fel de rar cum ajung si pe acasa .Acum ca sunt plecata prin diferite orase cu atelierul de makeup , si mai greu voi apuca sa scriu pe blog. Insa aceasta postare am simtit ca trebuie sa o fac. Este vorba despre fondul de ten Dior-Forever.
In general nu prea ma machiez , au fost si 3 luni in care eu n-am pus cosmetice pe fata mea si nici nu simteam nevoia. Dar iarna parca simt ca trebuie protectie , hidratare si o mai fac odata, de 2 ori pe saptamana. Imi gasesc un fond de ten care sa ma multumeasca personal greu , sau mai bine spus nu prea gasesc. Mereu am sustinut si voi sustine in continuare ca MAC Studio Fix Fluid si Revlon Colorstay isi face treaba minunat insa nu pentru mine. Imi incarca prea tare fata si eu nu am nevoie de acoperirea lor uriasa si textura lor "grea" . Asa ca mi-am tot cautat un fond de ten cu acoperire medie , care sa reziste si sa arate natural pe fata.

Acum 3 seri, cand ma plimbam in Polus Mall de la Cluj cu 2 fete de la curs si Alexandra- Iguanitza , am intrat si la Sephora sa ne uitam la una alta. Mai in gluma mai in serios i-am zis Alexandrei ca vreau un fond de ten bun care sa acopere si sa imi lase tenul frumos. Ea lucrand in Douglas , stia fiecare produs cu ce se mananca asa ca m-a dus la standul cu Dior. Mi-a aratat fondul de ten Forever. La inceput nu am vrut sa-l iau. Desi il incercasem pe fata si imi placea , imi era frica ca va ajunge in sertare sa zaca ca si celelalte produse cosmetice sigilate , si nici pretul nu ma incanta. Pana la urma l-am luat cu restul produselor cumparate. Nu l-am putut incerca in seara aia pentru ca ma dusesem la tratament la cosmetica si 1 zi n-am avut voie sa pun nimic pe fata. Insa l-am incercat azi toata ziua!!! Da , pare putin timp incat sa-ti dai seama de un produs , iar eu chiar nu sunt persoana care sa ma las usor impresionata de un produs , insa asta chiar m-a fermecat. Mai mult , la curs l-a incercat si Laura V. o fata cu un ten matur si ii placea mult cum se "aseaza" pe fata.


Cu astea fiind spuse mi-am gasit fondul de ten! Are acoperirea de care am eu personal nevoie(atentie!eu nu am probleme cu tenul , acnee, cosuri sau alte probleme ale tenului , pentru mine este ok , pentru restul nu stiu) , si aspectul natural care ma face sa-l port si ziua fara sa am impresia ca mi-am pus o masca ca sa ies pe strada. Pe multe s-ar putea sa va sperie pretul (230-250 lei)asa cum m-a speriat si pe mine insa isi merita fiecare leu!

Eu folosesc nuanta 023
Daca l-as recumpara? DA! Multumesc Igu' ca mi-ai aratat acest fond de ten!




Ce IMI PLACE la el ?
*are pompita
*rezista (a fost o caldura in tren de stateam in tricou)
*acopera
*nu este nevoie de mult produs ca sa faca ce promite.
*nu se strange


Ce NU IMI PLACE la el?
* cred ca.... pretul

Pupici , aveti grija de voi!

15 comentarii:

amina ami spunea...

Antooo :( dar eu am niste "problemutze " cu tenul :( si nu stiu ce fond de ten sa folosesc..care are o acoperire mai mare ? Revlon Colorstay ?

Antonia Ioana spunea...

@Amina Ami , MAC STUDIO FIX!

Acesta , Dior , nu are chiar o putere mare de acoperire ptr cosuri etc...

Dj Rush V spunea...

Buna,
Imi place ca mereu ne informezi cu produse bune si care le-ai incercat si ti-au placut.
As avea o intrebare daca poti sa ma ajuti: am un ten gras si am si cosuri si nu mai stiu ce fond de ten sa folosesc ca sa nu-mi fie fata mereu uleioasa.Imi poti recomanda ceva?
Multumesc anticipat!
pupici

Dj Rush V spunea...

App numele meu este Flavia dar nu m-am putut loga decat de pe id sotului meu.ms

iguanitza spunea...

Eu l-am testat și pe cliente cu pistrui/coșuri/acnee și are acoperire bună, mai ales că poți să aplici mai mult acolo unde sunt imperfecțiunile :) fără să încarce tenul.

Mă bucur că îți place și merită toți banii :)

Andreea spunea...

Antonia, ai incercat vreodata BB Cream? Eu il folosesc de vreun an de zile si sunt innebunita dupa el, iar acum se poate comanda cel original coreean si din Spania (inainte se gasea numai in America), asa ca vine repede prin posta. Vorbesc despre cel Skin79, una dintre cele mai bune marci de BB Cream

DeliasBeautyBlog spunea...

O sa ma uit si eu la el cand merg prin Sephora :)

Antonela spunea...

Super Anto, sa-l folosesti sanatoasa !!

Antonia Ioana spunea...

@Dj Rush incearca si MAC Studio Fix. Acopera si rezista f. bine.

Antonia Ioana spunea...

@Igu abia astept sa-l testez si eu pe alti.

Antonia Ioana spunea...

@Andreea , nu l-am incercat :(

Antonia Ioana spunea...

@Sweet sa-mi spui ce parere ai!:*

alexandra marinescu spunea...

buna antonia,scuze ca iti scriu aici,ti-am trimis si un mail,cred ca nu l-ai vazut...nuu stiu din ce cauza nu pot sa comentez pe pagina ta de fb cred ca mi-ai dat ignor de si nu cred ca am facut ceva...oricum eu iti urmaresc in fiecare zi pagina chiar si asa,ba chiar intru de 2,3 ori pe zi sa vad ce ai mai postat.te admir mult!

Unknown spunea...

Eu am Channel Pressed Powder si e perfect pentru tenul meu, la fel ca tine nu am probleme, dar uniformizeaza culoarea si nu incarca deloc...numai ca am cautat peste tot si nu mai gasesc, cred ca nu se mai fabrica. O sa incerc si eu Dior, pare a fi ce caut, multumim pentru info :*

Carmen spunea...

ok. si eu vreau sa-mi iau fond de ten, dar de la MAC. dar nu stiu cu ce sa-l manevrez :D , ce anume sa folosesc k sa-l intind cat mai bine?
pupici